VÅRA TJÄNSTER


KTBAB Bilvård

Bilvård

Söker du efter bilvård i Kristianstad? Här på Kristianstad Lackskydd kan vi utföra det mesta inom bilvård, som tvätt, rekonditionering och lackkonservering. Dessutom kan vi åtgärda rispor och felaktigheter i lacken, samt invändig sanering. Välkommen att boka tid hos oss.

Biltvätt

På Kristianstad Lackskydd har vi kunskaperna och erfarenheterna för att kunna ta hand om din bils behov på bästa sätt. Oavsett om du behöver en enkel biltvätt, eller djupgående tvätt med polering kan vi hjälpa dig. Ring eller mejla oss din förfrågan så återkommer vi så fort vi kan med bekräftelse.

Bilvårdstjänster

Vi erbjuder ett brett utbud bilvårdstjänster till alla bilmärken och årsmodeller. Vi tar hand om din bil på allra bästa sätt och använder i huvudsak produkter från ANGELWAX. Hos oss kan ni få hjälp med tjänster som exempelvis:


  • Biltvätt

  • Rekonditionering

  • Sanering

  • Polering

  • Lackkonservering


Sanering

Har din bil en obehaglig odör, eller har den fått fläckar som inte går att ta bort? Då är du välkommen till oss. Vi är experter på rekonditionering och sanering och ser till att ta bort ovälkomna dofter och fläckar från alla typer av bilar. Om lukten skulle komma från AC-systemet har vi även möjlighet att rengöra det.

Polering

Om lacken på din bil behöver poleras är du välkommen till oss på Kristianstad Lackskydd. Här finner du det senaste inom bilvårdsteknik kombinerat med djup kunskap. Vi är specialiserade inom lackbehandling och utför polering med hög kvalitet. Med vår poleringsteknik kommer din bil få en blank lyster som håller starkt motstånd mot regn och smuts.

Boka bilvård

Boka tid hos oss för Kristianstads bästa bilvård. Vi är lyhörda inför våra kunders önskemål och lämnar ett kvalitetsresultat som uppnår deras höga förväntningar. I vår verkstad är alla bilmodeller välkomna. Ring, eller mejla oss med din bokningsförfrågan så återkommer vi så fort vi kan med en bekräftelse.

Copyright ksdlackskydd