KSDLackskydd rekonditionering


Bilrekonditionering


Behöver du rekonditionera bilen? I vår fullserviceverkstad i Kristianstad erbjuder vi såväl utvändig- som helrekonditionering. Med vår hjälp blir din bil som ny igen vilket höjer både känslan och värdet. Välkommen till Kristianstad Lackskydd!

Vad är bilrekonditionering?

Vid bilrekondtionering rengörs och städas bilen grundligt så att nybilskänslan återskapas. Det förlänger inte bara bilen livslängd och ökar även värdet på fordonet om det skulle bli aktuellt att sälja det.

Rengöring efter din bils behov

När du kommer till oss för bilrekonditionering gör vi först en initial bedömning efter bilens unika behov och sätter upp en handlingsplan för bästa möjliga resultat.

Vad ingår i helrekonditionering?

Om du vill att hela bilen ska återställas, från lack till säten, rekommenderar vi helrekonditionering. Små repor åtgärdas och lacken poleras. Paneler och instrumentbräda rengörs grundligt. Dessutom ingår:

  • Fullständig biltvätt, inklusive fälgar och underrede

  • Utvändig polering med vaxpålägg

  • Utvändig städning samt avtorkning

  • Dammsugning av golv och mellan säten

  • Bilrutorna putsas

  • Gummimattorna tvättas

  • Avtorkning under huven

  • Vaxade dörrinsteg

Utvändig rekonditionering

Om du inte är i behov av en komplett bilrekonditionering kan du välja att enbart rekonditionera bilen utvändigt. Det innebär att vi tvättar bilen grundligt och rengör även fälgarna. Dessutom poleras lacken och får ett vaxpålägg. Enklare småfel i lacken kan åtgärdas.

Lackkonservering

För att hålla lacken stark och skyddande på bilen rekommenderar vi lackkonservering. Genom konserveringsmetoden ökar du glansen i lacken och slipper att polera regelbundet.

Vad behöver du hjälp med?

På Kristianstad Lackskydd gör vi vårt yttersta för att du ska få en bilservice som motsvarar dina förväntningar. Det innebär att vi är flexibla och försöker finna lösningar efter dina unika önskemål till bilen. Om det inte är rekonditionering du behöver utan endast specifika tjänster som sanering, polering eller vaxning kan vi ordna det. Kontakta oss om du är intresserad av våra tjänster.

Copyright ksdlackskydd