• We have mastered the art of detailing.

DET ABSOLUT VÄRSTA LACKSKYDDET PÅ MARKNADEN!!

Matrix Black 5D

9H KERMAISKT LACKSKYDD
DETTA PAKET STARTAR MED EN PLATINUM TVÄTT!
NÄR BARA DET BÄSTA ÄR BRA NOG

LACKRENGÖRING

2-3 STEGS POLERING

2-STEGS DAMMSUGNING

OSLAGBAR LYSTER OCH GLANS

OSLAGBAR VATTEN OCH SMUTSAVVISANDE EFFEKT

FÖRBÄTTRAR  MOT TVÄTTREPOR

8 ÅRS HÅLLBARHET ELLER 24000 MIL
Småbil och sedan

Polering och lackskydd från 5495 :-

Kombi

Polering och lackskydd från 6495 :-

SUV

Polering och lackskydd från 7495:-


KERAMISKT LACKSKYDD

Vill du hålla lacken hel och skinande ren på bilen? Lämna in den till oss för keramiskt lackskydd. Vi utför keramiska och hydrofobiska lackskydd beroende på bilmodell och behov. Lacken får en hårdare yta och ett starkt skydd mot skadlig smuts. Dessutom är den lättare att hålla blank och ren då smuts inte fäster lika lätt. Välkommen till Kristianstad Lackskydd.


Varför lackskydd?

Lackens huvudsakliga funktion är att skydda bilplåten mot rost. Starkt solljus, regn, is och ämnen från vägarna som kalk och salt försvagar lackskiktet och kan göra bilen sårbar för korrosion. Eftersom lacken utsätts dagligen för den här typen av påfrestningar behöver den ett omfattande skydd året runt. Därför ärkeramiskt lackskydd ett bra alternativ för en hållbar lackyta.


Lackbehandlingens fördelar

När du lämnar in din bil för lackskyddsbehandling, istället för polering, kommer det att hjälpa din bil på följande sätt.

  • Bilen får starkt skydd mot frätande smuts

  • Gör bilen lätt att hålla ren och blank då smuts inte fastnar lika lätt

  • Lackskyddet håller uppe värdet på bilen

  • Rep tåligt
  • 8 års garanti
  • certifikat
  • marknadens bästa produkt


Hur håller du lacken hel och ren?

Tvätta bilen regelbundet med bilschampo som är ämnat för bilen du använder. Undvik vanlig såpa eller diskmedel, då det kan torka ut ytan och göra lacken matt. Tvätta bort smuts efter fåglar, träd och insekter så fort som möjligt och spola bilen efter att ha kört på saltade vägar då alla dessa element kan vara frätande mot lackytan.

Vad vi gör vid lackkonservering

För att det härdande lackskyddet ska fästa börjar vi med att tvätta bilen grundligt med bilschampo över hela lacken. I samband med tvätten fettas lacken av och gamla rester av bilvax och hård smuts avlägsnas. Därefter utför vi den keramiska behandlingen som konserverar lackens hållbarhet och lyster.

Boka tid

Om är intresserad av att boka tid för lackskyddsbehandling är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl. Vi återkommer med svar så fort vi kan. Välkommen till Kristianstad Lackskydd för din lackkonservering.

Copyright ksdlackskydd