Get a showroom shine, every time.

HYDROFOBISKT LACKSKYDD

LACKRENGÖRING

1-2 STEGS POLERING

HYDROFOBISKT LACKSKYDD

2-STEGSDAMMSUGNING

OSLAGBAR LYSTER OCH GLANS

OSLAGBAR VATTEN OCH SMUTSAVVISANDE EFFEKT

HÅLLBARHET CA 18 MÅNADER
Småbil och sedan

Polering och lackskydd från 2999:-

Helrekond från 3799:-

Kombi

Polering och lackskydd från 3599:-

Helrekond från 4299:-

SUV

Polering och lackskydd från 3999:-

Helrekond från 4799:-


Vad ingår i helrekonditionering?

Om du vill att hela bilen ska återställas, från lack till säten, rekommenderar vi helrekonditionering. Paneler och instrumentbräda rengörs grundligt. Dessutom ingår:

  • Fullständig biltvätt inklusive fälgar

  • invändig städning samt avtorkning

  • Dammsugning av golv och mellan säten

  • Bilrutorna putsas

  • Gummimattor/textilmattor tvättas

  • Avtorkning under huven

  • Vaxade dörrinsteg

  • Ditt valda lackskydd


Lackkonservering

Vill du hålla lacken hel och skinande ren på bilen? Lämna in den till oss för lackkonservering. Vi utför keramiska och hydrofobiska lackskydd beroende på bilmodell och behov. Lacken får en hårdare yta och ett starkt skydd mot skadlig smuts. Dessutom är den lättare att hålla blank och ren då smuts inte fäster lika lätt. Välkommen till Kristianstad Lackskydd.


Varför lackskydd?

Lackens huvudsakliga funktion är att skydda bilplåten mot rost. Starkt solljus, regn, is och ämnen från vägarna som kalk och salt försvagar lackskiktet och kan göra bilen sårbar för korrosion. Eftersom lacken utsätts dagligen för den här typen av påfrestningar behöver den ett omfattande skydd året runt. Därför är lackkonservering ett bra alternativ för en hållbar lackyta.


Lackbehandlingens fördelar


När du lämnar in din bil för lackskyddsbehandling, istället för polering, kommer det att hjälpa din bil på följande sätt. Bilen får starkt skydd mot frätande smuts Gör bilen lätt att hålla ren och blank då smuts inte fastnar lika lätt Lackskyddet håller uppe värdet på bilen


Hur håller du lacken hel och ren?

Tvätta bilen regelbundet med bilschampo som är ämnat för bilen du använder. Undvik vanlig såpa eller diskmedel, då det kan torka ut ytan och göra lacken matt. Tvätta bort smuts efter fåglar, träd och insekter så fort som möjligt och spola bilen efter att ha kört på saltade vägar då alla dessa element kan vara frätande mot lackytan.

Vad vi gör vid lackkonservering

För att det härdande lackskyddet ska fästa börjar vi med att tvätta bilen grundligt med bilschampo över hela lacken. I samband med tvätten fettas lacken av och gamla rester av bilvax och hård smuts avlägsnas. Därefter utför vi den keramiska och hydrofobiska behandlingen som konserverar lackens hållbarhet och lyster.

Boka tid

Om är intresserad av att boka tid för lackskyddsbehandling är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl. Vi återkommer med svar så fort vi kan. Välkommen till Kristianstad Lackskydd för din lackkonservering.

 Copyright ksdlackskydd