TILLVAL

Här kommer de olika tillval som vi erbjuder här på Kristianstad lackskydd. Finns det något ni saknar eller vill ha hjälp med utöver detta så är det bara att höra sa sig. Så kommer vi på en lösning på erat problem.

MOTORTVÄTT

Vi tar bort eventuella oljor och annan smuts och gör det snyggt och prydligt

Pris 645 :-

KLÄDSELTVÄTT

Vi avlägsnar eventuella fläckar och suger upp allt som en gång har runnit ner i sätet med hjälp av våran textstildammsugare. Ger en ny fräsch doft i bilen.

Pris 1495 Kr

OZON BEHANDLING

Med hjälp av en ozongenerator kan vi få bort den dåliga lukten i eran bil som tex urinlukt, mögellukt eller röklukt.

PRIS 695 :-

GLASFÖRSEGLING

Vi tycker alla bilar borde ha denna försegling av rutorna. Det är helt magiskt hur vattnet bara rinner iväg i tillochmed 40km/h. Ni kommer aldrig köra utan en igen efter att ha testat. Kan även försegla dina backspeglar.

Pris Framruta 695 :-

Pris alla rutor 1495 :-

FÄLGFÖRSEGLING

Att hålla sina fälgar riktigt rena är både jobbigt och tar lång tid, speciellt flerekrade fälgar. Efter en fälgförsegling hos oss kommer det eviga gnuggande vara ett minne blott, då smutsen inte fastnar lika lätt. REKKOMENDERAS STARKT!

Pris upp till 19" 1995 :-

Pris 19" och upp 2595 :-

LÄDERBEHANDLING

Ser ditt läder blankt och slitet ut ? Eller din ratt kanske ? Hos oss så rengör, återfuktar och skyddar dina lädersäten så det blir som nytt igen. Läder har många fördelar är både praktiskt och snyggt så håll det i bra skick längre.

Pris 1295 :-


PLASTFÖRSEGLING

Ser din utvändiga plast ledsen och blek ut ? Med en plastförsegling hos oss så återupplivar vi plasten och skyddar den så att det inte uppkommer igen.

Pris 595 :-

UNDERREDS SPOLNING

Har du spolat bort all salt och skit under din bil ? vi spolar hela underredet, så vi är säkra på att vi får bort all skit som gömmer sig så vi kan försena rostangrepp så länge det går. Kom in till oss så får du renast underrede i ditt kvarter.

Pris 395 :-

Copyright ksdlackskydd

MOTORTVÄTT

MOTORTVÄTT