Kontakta oss 

0735026480

Tillval

Tillval till alla våran tvättar och polerpaket!

Här kommer de olika tillval som vi erbjuder här på Kristianstad lackskydd. Finns det något ni saknar eller vill ha hjälp med utöver detta så är det bara att höra sa sig. Så kommer vi på en lösning på erat problem.

Motortvätt

Vi tar bort eventuella oljor och annan smuts och gör det snyggt och prydlig

645 SEK

Klädseltvätt

Vi avlägsnar eventuella fläckar och suger upp allt som en gång har runnit ner i sätet med hjälp av våran textstildammsugare. Ger en ny fräsch doft i bilen.

1495 SEK

Ozon behandling

Med hjälp av en ozongenerator kan vi få bort den dåliga lukten i eran bil som tex urinlukt, mögellukt eller röklukt.

695 SEK

GLASFÖRSEGLING

Vi tycker alla bilar borde ha denna försegling av rutorna. Det är helt magiskt hur vattnet bara rinner iväg i tillochmed 40km/h. Ni kommer aldrig köra utan en igen efter att ha testat. Kan även försegla dina backspeglar.

Framruta 895 SEK
Alla Rutor 1695 SEK


Fälg försegling

Att hålla sina fälgar riktigt rena är både jobbigt och tar lång tid, speciellt flerekrade fälgar. Efter en fälgförsegling hos oss kommer det eviga gnuggande vara ett minne blott, då smutsen inte fastnar lika lätt. REKKOMENDERAS STARKT!

Pris upp till 19" 1995 SEK
Pris från 19" 2595 SEK

Läderbehandling

Ser ditt läder blankt och slitet ut ? Eller din ratt kanske ? Hos oss så rengör, återfuktar och skyddar dina lädersäten så det blir som nytt igen. Läder har många fördelar är både praktiskt och snyggt så håll det i bra skick längre.

1295 SEK

Plastförsegling

Ser din utvändiga plast ledsen och blek ut ? Med en plastförsegling hos oss så återupplivar vi plasten och skyddar den så att det inte uppkommer igen.

595 SEK

UNDERREDS SPOLNING

Har du spolat bort all salt och skit under din bil ? vi spolar hela underredet, så vi är säkra på att vi får bort all skit som gömmer sig så vi kan försena rostangrepp så länge det går. Kom in till oss så får du renast underrede i ditt kvarter.

395 SEK